söndag 26 oktober 2014

förändring i ALL In

    Jag läste den kapital efteråt jag tänkte mycket i mitt liv och andra live.

    Jag måste alla person har egen dröm men vi får inte alla dröm, några dröm är trasig i halva livet. För att Emma sade" Jag tror att i många situationer så viker vi ner oss redan innan vi ens har försökt förändra just för att vi tror att steget mellan nuläge och önskat läge är så stort"sedan 88.

   Vi är människor och vi har hjärna för att vi måste tänka att vilket jobb, plats, pengar och kompis är bra på mig. Om de är passar inte för mig äntligen vi måste byter andra sett. Det är jätte viktig och nästan du måste får bra livet.

söndag 12 oktober 2014

balans i ALL IN

          Nu jag har skrivit lite min åsikt i balans. Mina livsringar är i symbios men måste fungera var för sig samtidigt för att skapa balans i mitt liv.

          Vi är människor för att vi får livet . Men vi behöver perfekt liv till ex. bra jobb, bra utbildning, bra mat, frisk kroppen, bra bostad . Denna är viktig för liv och jag måste vi tänker samma denna.

         Också livet är samma ett projekt för att vi har planerat för livet. Ibland vi kunna inte det planera , plötsligt när vi ska bli dåligt sjukdom eller problem med kärlek, många olika problem. Vi måste träna vår hjärta är alltid rent och pigg.

         Men jätte svårt att träna på hjärta om din hjärta blir bra sen det är bra för samhället.

fredag 10 oktober 2014

Marcus

Hej!


Jag heter Thwe Thwe Oo och jag har studerat komvux i Luleå. Förra veckan tittade vi en dokumentären mot din olycka. När jag tittade den dokument  samtidigt jag känner mig att jag får mycket energi. Eftersom du är fantastik och självständigt kille. För att du kämpar mycket sen du får mål. Jag vet om vi träffar stor problem på våra livet men vi behöver inte rädd och inte svänger till den . Varje problem har svara , det är äkta. Du är modig och stark så att jag måste ditt mål är inte så länge med dig. Du har bra familj, hjälpen kompisarna och fin och jättesnäll flickvän , de är jätte bra för dig. Jag förstå inte, Varför slutar du älskar med Stephine?.
 
 Jag tycket att du är väldigt stark och kämpa mycket för att du är jätte bättre och du gör själv många sak. Jag önskar till dig du ska få perfekt livet i din framtiden.
 

med väldigt hälsing
Thwe Thwe Oo

lördag 4 oktober 2014

Lycka och Föräldraskap i ALL IN


           I dag diskuterade vi två kapital som lycka och föräldraskap i "All In". Mina grupp har sex person och vi pratade om våra åsikt och berättade våra efferhet.Stina också berättade och svarade till oss vad menar?
Denna kapital har två sätt Emma tänker först hon är alltid fel sen hon har blivit mamma och hon älskar sin dotter.

            en kompis sade att lycka är bara känsla. Jag tror att det är exakt . Lycka är ingen annan än precis du kan göra det valet åt dig. Det finns inget svar som passar alla.Andra kvinna sa att om du blir irritera men du kan inte visa den känsla till barn. Det är jätte viktig sak för föräldrar och barn. När du blir föräldrar och pappa och mamma acceptera varandra för barn framtiden istället.

           En dag Hennes pappa blev en cykelolycka och ringde sin storebror till hennes. Hon jätte älskar att sin pappa så att när hennes pappa ligger på sjukhuset  och läkarna sa att vi tar mer tid för sin pappa . När hon hörde den sak hon blir arg för att de kan inte göra något. Det är gemenen att till människor.Emma är knvis kvinnan så hon tänker alltid negativ. Eftersom hon tänker att jag har insett att när jag har en sådan dag där jag står mig på alla andra , på vad de gör eller inte gör, ligger problem hås mig. Då vet jag att jag måste styra mina tankar och fokusera på det som där viktig. Ofta är det ju strunt saker vi går och retar oss på hos andra människor.

          Sen hon gifter med Johan och 1 februari 2007 blev hon mamma till Olivia. Men hon har inga plan att för gravid, skulle bli mamma och när hon föddas till Olivias i förlösningen var jätte snabb och lätt . Så att tänker hon , hon är annorlunda mamma. Hon var med ett mamma grupp som träffades en gång en veckan. En grupp okända tjejer som bara pratade blöjbyten, barnmat och föräldraskap. Den är mamma grupp så att de måste pratar samma sak men hon tror att denna sak är inte special för hennes. Nog hon komma ihåg ; det är inte konstig att våra barn växer upp med krav och jämför sig med andra; Det är när hon blir mamma börjar tänker för sitt barn.

        När Olivia var ett år hon separerade med Johan. Hon vet Johan är snäll man och han är världens bästa pappa men hon älskar inte Johan . Också hon tror att hon är dumma och dålig kvinnan så att de separerade sig. Sent hon träffade med en kvinna som heter Malin och hon är supermamma. Hon hjälper och lära till mycket sina barn. Emma är jätte skillnad med Malin för att hon är alltid jobbig och trött med Olivia. Hon vill ha supermamma så hon renovering mot till sin principer. Äntligen hon blir bra mamma och jätte älskar sitt dotter.

     När jag läste den två kapital jag känner mig olika känslor och kunskap. Också jag vill ha supermamma så att jag vill kämpa läsa att fyra kvar kapital.